sunnuntai 5. elokuuta 2012

Sushilla on hyvä aloittaa


Perjantai-illan vakiohemmotteluksi jo muodostunut, sushi kattaus. Tekniikkakin on tässä vuoden kuluessa kehittynyt. Jopa apukokki osaa riisin keiton, jei! Sanotte mitä sanotte, mutta mielestäni itsetehdyn sushin tulee olla hiukan omaleimaisen näköistä. Siispä no no makien rullaus koneille ja muille turhakkeille.






Keskellä graavattua siikaa. K-kaupasta ei saanut kuin siikafileitä, kauppias suolasi ja maustoi roseepippurilla. That's what I call a service! Maku taivaallinen! Kala näyttää pahoinpidellyltä, siitä syytetään ainoastaan kokin tylsääkin tylsempää veistä, mur mur.



Makeissa täytteinä; purjoa, avocadoa, lohta, kurkkua, porkkanaa ja lohiviettelystä.

Ei kun kimppuun.




Rakkaita ystäviä olisi kaivattu, tässä oli hiukan enemmän kuin kahdelle...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti