torstai 19. toukokuuta 2011

A as an Average

Muistin eilen menneen kesän hitin, soija-lime kanan. Tänään perhemarketissa poiketessa tarttui kanan kylkeen parsaa, kasviksia ja vihreän salaatin ainesosat. Päätin jo aiemmin päivällä että tänään meillä grillataan. (Less trouble for me..)
 



 Vihreä salaatti koostui rucolasta, jäävuorisalaatista, (banaani)salottisipulista, herneenversoista ja tomaatista.

 

Kanan marinointiin  tarvitset;
  • soijaa 0,5 dl (halppisversio on just as good)
  • inkivääriä 2 sormea raastettuna
  • valkosipulia 4 kynttä
  • 1 dl öljyä
  • 2 limeä puristettuna
  • mausteita maun mukaan, musta- ja valkopippuri, chili
Anna maustua tovi (pitempi tovi parempi) ja tikuta kana kostutettuihin tikkuihin. (Eivät pala grillissä aivan yhtä iloisesti.)

 Kanan kaveriksi grillissä muhi kasviksia folionyyteissä. Näiden paistaminen vasta tarkkaa puuhaa on, etteivät pala, kypsyisivät ja silti olisivat al Dente suutuntumalta. Pohjaanpalamista muuten estää tehokkaasti jos voitelet folion pohjaa sisäpuolelta öljyllä ennen kasvisten latomista.

Nyytit sisälsi;
kukkakaalia
parsakaalia
pinaattia
punaista paprikaa
herkkusieniä
sokeriherneitä
lusikallinen aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
loraus hyvää oliiviöljyä
mustapippuria ja suolaa

Ihanaa grillauskesää kaikille! <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti