Ainakin meillä!
Useimmiten välttelen possua kuin ruttoa, mutta tälläkertaa grilli ja marinadi teki sille oikeutta ja sai siitä aikaan maistuvaa.
Paloittele possun sisäfile 2 cm paloiksi ja puolita palat vielä keskeltä. Uita paloja marinadissa hetkinen.
Possun kaverina grilissä oli taas niitä nyyttejä. (so easy!)
Mausteeksi saksin pekonia ja homejuustoa niin että karppaajaakin hirvittää. Mausta vielä suolalla, mustapippurilla ja oliiviöljyllä.
Maistuva lopputulos. Raadin kommentit; ' Tässä marinadissa on makua '.
Useimmiten välttelen possua kuin ruttoa, mutta tälläkertaa grilli ja marinadi teki sille oikeutta ja sai siitä aikaan maistuvaa.
Marinadi:
- 1dl rypsiöljy
- 2 rkl Worcestershire kastiketta
- 2 rkl valkoviinietikkaa
- 1 rkl soijaa
- ½ tl vahvaa kuivattua chiliä
- 1 tl kuivattua sipulijauhetta
- ½ tl suolaa
- 1tl Dijon sinappia
Just mix it together. |
Possun kaverina grilissä oli taas niitä nyyttejä. (so easy!)
Nyytit;
- 2 punaista paprikaa
- 1 vihreä paprikaa
- paketti herkkusieniä
- puoli pakettia pinaattia
- parsakaali
Määrästä tuli kaksi isoa nyyttiä. |
Maistuva lopputulos. Raadin kommentit; ' Tässä marinadissa on makua '.
<3
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti