lauantai 28. toukokuuta 2011

Kyllä sateellakin voi grillata

Ainakin meillä!

Useimmiten välttelen possua kuin ruttoa, mutta tälläkertaa grilli ja marinadi teki sille oikeutta ja sai siitä aikaan maistuvaa.

Marinadi:
  • 1dl rypsiöljy
  • 2 rkl Worcestershire kastiketta 
  • 2 rkl valkoviinietikkaa
  • 1 rkl soijaa
  • ½ tl vahvaa kuivattua chiliä
  • 1 tl kuivattua sipulijauhetta
  • ½ tl suolaa
  • 1tl Dijon sinappia


Just mix it together.

 Paloittele possun sisäfile 2 cm paloiksi ja puolita palat vielä keskeltä. Uita paloja marinadissa hetkinen.




 Possun kaverina grilissä oli taas niitä nyyttejä. (so easy!)


Nyytit;
  • 2 punaista paprikaa
  • 1 vihreä paprikaa
  • paketti herkkusieniä
  • puoli pakettia pinaattia
  • parsakaali


Määrästä tuli kaksi isoa nyyttiä.
 Mausteeksi saksin pekonia ja homejuustoa niin että karppaajaakin hirvittää. Mausta vielä suolalla, mustapippurilla ja oliiviöljyllä.



Maistuva lopputulos. Raadin kommentit; ' Tässä marinadissa on makua '.


<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti