perjantai 27. toukokuuta 2011

Wokattua kanaa ja vihanneksia

Okei okei, myönnän ettei tässä safkassa ole paljon kanaa... Meni kuitenkin hyvin läpi 'Hei kultsi, tehdään kanawokkia' ja riisinkään puuttuminen ei ehtinyt herättää hämmennystä kasvis tulituksen keskellä.




Wok
  •  parsakaalia
  • punasipuli
  • pinaattia
  • herkkusieniä
  • paprikaa
  • tomaattia
  • kevätsipuli
  • sokeriherneitä
  • puolikas munakoiso
  • suikaloitua kanaa
Wokkaa kanat ja lisää kasviksia kypsymisjärjestyksessä. Sipuli-tomaatti-paprika-munakoiso-sokeriherne-herkkusieni-pinaatti-parsakaali. Parsakaali kannattaa keittää erillään ja lisätä lopuksi. Tomaatit lisätään wokkauksen alkuvaiheessa jolloin niistä muodostuu kevyt kastike.

Mausteeksi
  • tuoretta, raastettua inkivääriä
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 punainen chilipaprika
  • musta- ja valkopippuria
  • loraus soijaa
  • loraus hyvää oliiviöljyä



1 kommentti:

  1. Kuulostaa ja näyttää herkulliselta, taidanpa kokeilla joku päivä :)

    VastaaPoista