tiistai 28. kesäkuuta 2011

Carrot cake

On kumma kuinka 3dl tomusokeria muuttaa 100g voita ja 200 g philadelphia tuorejuustoa hitsin hyväksi päällykseksi. Mausta vielä 1 tl vaniljasokerilla sekä lorauksella sitruunamehua.


Pohjaan tarvitset;

  • 3 kananmunaa
  • 2,5 dl sokeria
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 rkl kanelia
  • 4 dl hienoksi raastettua porkkanaa
  • 200g voita sulatettuna

Vaahdota muna ja sokeri. Yhdistä kuivat aineet ja lisää varovasti hämmentäen; kuivia aineita-porkkanaa-sulatettua voita-kuivia aineita-porkkanaa-voita. Paistele 200C kunnes hyvä, n 30 min. Älä auo uunin luukkua ettei lässähdä. Jäähdytä ja vatkaa ensinmainitut päällisen aineet kuohkeaksi, kuorruta kakku.


Tätä rakkauskakkua on valmistettu meillä aika pitkään. Aina on löytynyt ihania lusikan nuolijoiksi ja maiskuttelijoiksi. Välillä saa herkutella hyvällä omallatunnolla. Kuten kuvasta näkyy, päällyksen kanssa ei tässä ohjeessa säästellä. Kuorruta lopuksi manteli rouheella.<3


Maistuuko teille porkkanakakku?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti