torstai 9. kesäkuuta 2011

Lohisoppa


Lientä tässä sopassa ei ollut edes nimeksi, mutta kasviksia sitäkin enemmän.



Ainekset;
  • Parsakaali
  • 2 paprikaa
  • sipuli
  • suomalaisia herkkusieniä
  • pientä pinaattia
  • kirsikkatomaatteja
  • ½ kg lohta

 Mausteet;
  • 3 valkosipulinkynttä
  • inkivääriä
  • ½ tl chiliä (vahvaa)
  • 3 rkl soijaa
  • 1 rkl thaimaalaista kalakastiketta
  • suolaa ja mustapippuria


Keitä parsakaalit erikseen.



Ruskista kalapalat kullankeltaiseksi voissa. Mausta mausteilla sopivan tuliseksi.




Wokkaa toisessa kasarissa kasvikset kypsymisjärjestyksessä. Sipuli-paprika-herkkusieni-kirsikkatomaatti-pinaatti. Lisää lopuksi parsakaali. Wokkaa kovalla lämmöllä 15 min jotta kasvikset hiukan pehmenevät. Mausta suolalla ja pippurilla.




Combine.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti