Lientä tässä sopassa ei ollut edes nimeksi, mutta kasviksia sitäkin enemmän.
Ainekset;
- Parsakaali
- 2 paprikaa
- sipuli
- suomalaisia herkkusieniä
- pientä pinaattia
- kirsikkatomaatteja
- ½ kg lohta
Mausteet;
- 3 valkosipulinkynttä
- inkivääriä
- ½ tl chiliä (vahvaa)
- 3 rkl soijaa
- 1 rkl thaimaalaista kalakastiketta
- suolaa ja mustapippuria
Keitä parsakaalit erikseen.
Ruskista kalapalat kullankeltaiseksi voissa. Mausta mausteilla sopivan tuliseksi.
Wokkaa toisessa kasarissa kasvikset kypsymisjärjestyksessä. Sipuli-paprika-herkkusieni-kirsikkatomaatti-pinaatti. Lisää lopuksi parsakaali. Wokkaa kovalla lämmöllä 15 min jotta kasvikset hiukan pehmenevät. Mausta suolalla ja pippurilla.
Combine.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti