Erottele 5 kananmunaa;-keltuaiset ja valkuaiset erikseen. Vatkaa valkuaiset kovaksi massaksi ja keltuaisia hieman. Yhdistä varovasti ja paista 10-15 min 200 C uunissa. Ota pitsa uunista, lisää hiukan suolaa. Lisää päälle täytteet. Itse käytin tomaattimurskaa, tonnikalaa, latva-artisokkaa, salamia, ja paprikaa. Kuorruta runsaalla, 0g hiilihydraattia sisältävällä edam juustokerroksella. Paista vielä 5-10 min. Nam!!
Mielestäni salami sopii pitsaan kuin pitsaan, se tuo paljon makua, vaikka sitä ei edes käyttäisi paljon. Mikä on teidän luotto täytteenne?
Nää VHH vinkit on hyviä!
VastaaPoistaVoisit joskus pitää tollasen "näin tehdään Sushia" - teemaillan :) Että oppis ittekin tekeen
:D Kiitos kommentista!
VastaaPoista1 kpl Sushin valmistusiltoja tilattu, se järjestyy kyllä :)
hahaa, niin no what's the defenition of pizza? eli eikai siinä tarvi olla mukana jauhoja ollenkaan
VastaaPoistaNo, pitsa ilman jauhoja on kuin kesä ilman aurinkoa! Mutta menee paremman puutteessa...
VastaaPoista